Website Verzorging

Nadat je website is gebouwd en gelanceerd, begint het echte werk! Betrouwbare hosting en onderhoud zijn essentieel voor het succes van je website. Onze Website Verzorgings-service zorgt ervoor dat je site altijd online en veilig blijft, terwijl het omzet voor je genereert. Bovendien houden we je website up-to-date met regelmatige content updates, zodat het altijd fris en relevant blijft.

Hosting

Registreer en host uw domeinnaam met websiteontwerp. Geniet van extra veiligheid met Geo-redundantie en een gegarandeerde uptime van 99,99%. Zet uw eigen domeinnaam en website veilig op het internet.

E-mail

Een typisch zakelijk e-mailadres is u @ uwbedrijf.nl. Wij bieden hosting voor dit nieuwe e-mailadres en ondersteuning bij problemen.

Management

Diensten omvatten analysetracking, Google SEO-monitoring, tests voor websiteprestaties en stabiliteit. Ook bieden wij advies, tips en training gerelateerd aan het bezitten en beheren van een website. Uitstekende en proactieve klantenservice inbegrepen.

Updates

Onbeperkte site-updates, behalve grote wijzigingen en website-redesigns. Snelle uitvoering dankzij uitstekende klantenservice.

Beveiliging

Dagelijkse back-up en geo-redundantie versterken de veiligheid van de website. Site wordt vergrendeld tegen hackers en virussen, en beveiligingsupdates worden regelmatig gecontroleerd. E-commerce sites behouden actief SSL-certificaat voor een veilig afrekenproces.

Zoekmachine Optimalisatie

Wij koppelen jouw website aan Google Webmaster Tools en controleren deze op SEO-verbeteringen en -problemen. Dit is een Google-tool voor webmasters, die inzicht geeft in de gecrawlde pagina’s op jouw website en tips biedt om je ranking te verbeteren. Optimaliseer jouw website met onze professionele ondersteuning.

Sociale Media

We zijn beschikbaar om u te helpen met het koppelen van uw Sociale Media Profielen aan uw website.

Virus verwijderen

Als je website wordt gehackt, nemen we de tijd om het virus te verwijderen, de website op te schonen en gegevens te herstellen. We zorgen er ook voor dat je site wordt verwijderd van de zwarte lijsten van browsers en zoekmachines. Ondanks alle beveiligingsmaatregelen, is een hack nooit volledig uit te sluiten.

Uptime Monitoren

Elke 5 minuten controleren we alle beheerde websites op downtime. Deze snelle en regelmatige monitoring is essentieel, omdat het direct inzicht biedt in eventuele problemen. Stel je voor dat je website niet meer werkt, maar je merkt het pas na dagen of weken. Met onze bewakingsservice kunnen we het probleem binnen enkele minuten detecteren en oplossen, waardoor je snel op de hoogte bent van eventuele uitval.

Veranderingen Opsporen

Onze dagelijkse scan controleert klantenwebsites op ongewenste inhoud zoals tekst/code/spam, volwassen inhoud en gokken. Zo blijft je website veilig en betrouwbaar, en worden eventuele onverwachte zaken direct aangepakt.

Lokale vermeldingen

Onjuiste contactgegevens in uw lokale vermeldingen kunnen potentiële klanten afschrikken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer correct zijn op platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Google Maps en Facebook. Zo blijft uw bereikbaarheid optimaal en maakt u een goede indruk op klanten.

SSL

SSL-certificaten beveiligen het verkeer van en naar je website en zijn tegenwoordig essentieel voor alle websites, niet alleen voor eCommerce. Ze bieden voordelen zoals veiligheid, betere zoekmachine-ranking en vertrouwen van bezoekers. Zonder SSL wordt je website als onveilig gemarkeerd door populaire webbrowsers.

Laat Ons Voor Uw Website Zorgen!

Optimaliseer en Beveilig Uw Online Aanwezigheid Vandaag Nog.

Klaar om uw website in topconditie te houden? Meld u vandaag nog aan voor ons Website Verzorgingsservice en geniet van gemoedsrust. Ons toegewijde team staat klaar om uw website te optimaliseren, te beveiligen en up-to-date te houden. Met regelmatige back-ups, beveiligingscontroles en inhoudsbeheer zorgen we ervoor dat uw site altijd soepel draait. Neem de stap naar een zorgeloze online aanwezigheid en meld u nu aan via ons vrijblijvende offerte aanvraag formulier!