Web Hosting & Hulp Bij Domeinnaam Registratie

Krachtige Web Hosting

Als onderdeel van onze maandelijkse Website Verzorgings-service, zorgen wij voor het hosten van uw website. Hosting is van essentieel belang, omdat het ervoor zorgt dat uw website online en bereikbaar is voor bezoekers. Onze hosting service zorgt ervoor dat uw website een uptime heeft van gemiddeld 99,99% – dit houden we nauwlettend in de gaten. Zelfs tijdens drukke periodes blijft uw website probleemloos live. Bij Webdesign Ekselent nemen we niet alleen de hosting van uw website voor onze rekening, maar ook de registratie van uw domeinnaam, zoals bijvoorbeeld https://webdesign-ekselent.nl. Daarnaast houden we het verkeer op uw website in de gaten, zodat u altijd op de hoogte bent van het aantal mensen dat uw website bezoekt.

Hosting & Domeinnaam registratie

Registreer en host uw domeinnaam met websiteontwerp. Geniet van extra veiligheid met Geo-redundantie en een gegarandeerde uptime van 99,99%. Wij zetten uw eigen domeinnaam en website veilig op het internet.

E-mail

Een typisch zakelijk e-mailadres is u @ uwbedrijf.nl. Wij bieden hosting voor dit nieuwe e-mailadres en ondersteuning bij problemen.

Management

Onze diensten omvatten analysetracking, Google SEO-monitoring, tests voor websiteprestaties en stabiliteit, advies, tips, training en proactieve klantenservice.

Updates

Onbeperkte site-updates, behalve grote wijzigingen en website-redesigns. Snelle uitvoering dankzij uitstekende klantenservice.

Beveiliging

Dagelijkse back-up en geo-redundantie versterken de veiligheid van de website. Site wordt vergrendeld tegen hackers en virussen, en beveiligingsupdates worden regelmatig gecontroleerd. E-commerce sites behouden actief SSL-certificaat voor een veilig afrekenproces.

Zoekmachine Optimalisatie

Wij koppelen jouw website aan Google Webmaster Tools en controleren deze op SEO-verbeteringen en -problemen. Dit is een Google-tool voor webmasters, die inzicht geeft in de gecrawlde pagina’s op jouw website en tips biedt om je ranking te verbeteren. Optimaliseer jouw website met onze professionele ondersteuning.

Sociale Media

We zijn beschikbaar om u te helpen met het koppelen van uw Sociale Media Profielen aan uw website.

Virus verwijderen

Als je website wordt gehackt, nemen we de tijd om het virus te verwijderen, de website op te schonen en gegevens te herstellen. We zorgen er ook voor dat uw site wordt verwijderd van de zwarte lijsten van browsers en zoekmachines. Ondanks alle beveiligingsmaatregelen, is een hack nooit volledig uit te sluiten.

Uptime Monitoren

Elke 5 minuten controleren we alle beheerde websites op downtime. Deze snelle en regelmatige monitoring is essentieel, omdat het direct inzicht biedt in eventuele problemen. Stel je voor dat je website niet meer werkt, maar je merkt het pas na dagen of weken. Met onze bewakingsservice kunnen we het probleem binnen enkele minuten detecteren en oplossen, waardoor je snel op de hoogte bent van eventuele uitval.

Veranderingen Opsporen

Onze dagelijkse scan controleert klantenwebsites op ongewenste inhoud zoals tekst/code/spam, volwassen inhoud en gokken. Zo blijft je website veilig en betrouwbaar, en worden eventuele onverwachte zaken direct aangepakt.

Lokale vermeldingen

Onjuiste contactgegevens in uw lokale vermeldingen kunnen potentiële klanten afschrikken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer correct zijn op platforms zoals Google Mijn Bedrijf, Google Maps en Facebook. Zo blijft uw bereikbaarheid optimaal en maakt u een goede indruk op klanten.

SSL

SSL-certificaten beveiligen het verkeer van en naar je website en zijn tegenwoordig essentieel voor alle websites, niet alleen voor eCommerce. Ze bieden voordelen zoals veiligheid, betere zoekmachine-ranking en vertrouwen van bezoekers. Zonder SSL wordt je website als onveilig gemarkeerd door populaire webbrowsers.

Moet uw website worden beheerd?

Ontdek Hoe Wij Uw Website Naar Nieuwe Hoogten Kunnen Tillen!
Laat ons uw website beheren voor optimale prestaties en zorgeloze domeinnaamregistratie.

Bel of SMS Ons!