Heeft uw website een SSL certificaat nodig?

Beveiliging Websites

Categorie

WebDesign Ekselent

Autheur

0 Reacties

Gedeeld

SSL Certificaten
Inhoudsopgave
2
3

Ik zorg ervoor dat mijn klanten goed op de hoogte blijven van wat er online gebeurt. Ik wil dat ze erop vertrouwen dat ik hen kan helpen met mijn kennis om hun bedrijf beter te maken. Er is de laatste tijd veel te doen geweest over SSL-certificaten. Wat zijn die precies, waarom ik ze altijd aanraad, en waarom het goed is om er een voor uw bedrijf te hebben?

Het SSL-certificaat

Een SSL-certificaat is een soort beveiliging voor uw website. Het zorgt ervoor dat gegevens die tussen uw website en bezoekers worden uitgewisseld, veilig zijn en niet door kwaadwillende mensen kunnen worden onderschept. U herkent een website met SSL aan de “https://” in de adresbalk en een groen slotje in uw browser. Het is belangrijk omdat het vertrouwen van je klanten vergroot en je website beter vindbaar wordt in zoekmachines.

De voordelen op een rijtje:

  • Mensen vertrouwen websites met een SSL-certificaat meer, dus u bouwt aan een betrouwbare reputatie voor uw bedrijf.
  • Zoekmachines, zoals Google, vinden websites met SSL ook betrouwbaarder en laten ze hoger zien in de zoekresultaten.
  • Door een SSL-certificaat te gebruiken, kunt u met vertrouwen producten of diensten verkopen in uw webshop, omdat uw klanten weten dat hun gegevens veilig zijn.

Waarom heb ik hier nooit eerder van gehoord?

Vroeger waren SSL-certificaten vooral nodig voor webshops en websites waar je gevoelige informatie moest invullen, zoals creditcardgegevens. Maar nu is het steeds belangrijker geworden voor alle websites, ook als u geen producten verkoopt. Het zorgt voor extra veiligheid en zorgt ervoor dat mensen uw website als betrouwbaar zien.

Conclusie

Het goede nieuws is dat SSL-certificaten nu veel betaalbaarder zijn geworden. Voor €80,- per jaar kunt u al een goed certificaat krijgen. Dus als u geïnteresseerd bent, laat het me weten, en dan kan ik het voor u regelen!

Laat een reactie achter

Chats

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is er nieuw in

Onze Blog Artikelen